Ets aquí
Inici > General > Noticiari > DIADA NACIONAL DE CATALUNYA A TARRAGONA

DIADA NACIONAL DE CATALUNYA A TARRAGONA

Miquel Anguera, “Beatet”

18-09-2024

Enguany, la gran manifestació de l’Onze de Setembre, organitzada per l’ANC (Assemblea Nacional Catalana), Òmnium Cultural i d’altres entitats independentistes es va decidir de celebrar-la, descentralitzada, en cinc llocs diferents: Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona i Tortosa.

Com sempre, les xifres de participació divergeixen segons les fonts i, sense cap dubte, es van superar els cent mil manifestants, tot i que ha estat una participació inferior als altres anys. Primer, per la descentralització i, segon, pel desencant de molts habituals en altres anys. Cal dir, també, que els titulars de la premsa groga (del melic de la pell de brau) ja estaven escrits des del dia abans: “Pinchazo del independentismo”.

Des de casa nostra, Mont-roig, el grup que vam participar a la trobada de Tarragona fou prou rellevant. Alguns van optar per anar-hi en cotxes particulars, d’altres en autocar des de Cambrils, alguns ja van passar el dia per Tarragona i ens anàvem saludant amb els coneguts ja fóssim de Mont-roig o bé coneguts d’altres pobles de la comarca.

Aprofitem l’avinentesa per adjuntar algunes fotos de la Diada que sempre van bé per als àlbums familiars i històrics. És el segon cop que la manifestació es va fer a Tarragona i

també se’n van fer en d’altres llocs com Reus. L’important és deixar constància que encara hi som i que hi serem fins arribar a la llibertat de la nostra nació.

.

.

.

.

Top