Ets aquí
Inici > General > Noticiari > LA CORAL SANT MIQUEL OFEREIX UN CONCERT A L’ESGLÉSIA VELLA

LA CORAL SANT MIQUEL OFEREIX UN CONCERT A L’ESGLÉSIA VELLA

Miquel Anguera, “Beatet”

09-09-2024

Després d’uns quants mesos d’assaig i del canvi de director en la persona del mont-rogenc Joan Maria Martí i Mendoza, la Coral Sant Miquel de Mont-roig va poder oferir al seu poble un concert de 9 cançons (més un bis) en el preciós marc de l’Església Vella i en les sisenes Festes Quadriennals de la Mare de Déu de la Roca.

El dia escollit fou el dissabte 7 de setembre vigília de la festivitat de la nostra patrona. Força gent a escoltar la Coral (fins i tot van faltar cadires) i creiem que sobrepassaren les 120 persones. De la Coral vam comptar 21 membres més el seu director.

Una cosa que ens agradà força fou que el director feia una petita explicació de cada peça a interpretar i podem dir que les cançons foren tres blocs: 3 cançons religioses antigues, 3 cançons més modernes (finals segle XX) i 3 peces catalanes (popular, havanera i sardana).

Forts aplaudiments del públic a tot el repertori, perquè la gent ja tenia ganes de poder escoltar la coral, doncs, fou el primer concert després del canvi de director.

Es evident que, amb més temps d’assajos i paciència, la Coral anirà tirant amunt en el seu nivell musical, cosa que desitgem i els encoratgem perquè així sigui. Gràcies Coral!!

.

.

.

Top