Ets aquí
Inici > General > Noticiari > LA ROCAFEST DEL BARRI DELS 6 CARRERS CLOU LES FESTES VEÏNALS D’AQUEST ESTIU 2024 A MONT-ROIG

LA ROCAFEST DEL BARRI DELS 6 CARRERS CLOU LES FESTES VEÏNALS D’AQUEST ESTIU 2024 A MONT-ROIG

.

Miquel Anguera “Beatet”

06-09-2024

Després de les festes de Barri, recuperades a principis dels anys vuitanta a la nostra Vila, i les celebrades enguany: les del Barri de Baix (5 i 6 de juliol) i el Barri de Dalt (12 i 13 de juliol), tocava cloure aquestes festes veïnals al Barri dels 6 Carrers.

L’Associació Amics dels 6 Carrers, amb la col·laboració de l’Agrobotiga i l’Herbolari de Mont-roig, van disposar aquesta Rocafest a la plaça de mossèn Gaietà Ivern, a l’entorn de l’església, per al dissabte 31 d’agost, un cop més, amb el suport de l’Ajuntament.

Tot i que havia plogut un xic, la festa es pogué desenvolupar segons el programa establert: a les 8 del vespre: “Rocaolímpics” que foren diversos jocs ben divertits per als més menuts i grans, ple de sorpreses i premis per als participants.

A continuació: “Clotxada a la fresca” amb llangonissa, arengada o vegetariana, a triar, amb beguda i postres per 15€, amb una barra de bar molt ben assortida.

Havent recuperat forces, s’imposà, a partir de les 11 de la nit, un grup musical amb versions en anglès anomenat “On fire band” per acabar la festa amb una discoteca mòbil amb els DJ mont-rogencs: Rafa i R8bén, fins que el cos aguantà.

Un molt bon èxit de la festa a la plaça de Mn. Ivern, amb unes 200 clotxes servides, ben indicatiu de la participació de la gent en aquesta festa popular que, any rere any, es va consolidant.

Gràcies a tots els que feu possible aquestes festes populars tan importants en l’entrellat veïnal i festiu de cada any i, al casc antic!!

.

.

.

.

.

Top