Ets aquí
Inici > General > Noticiari > RESUM DEL PROGRAMA DE LA FIRA DE MONT-ROIG 2024

RESUM DEL PROGRAMA DE LA FIRA DE MONT-ROIG 2024

Miquel Anguera, “Beatet”

21-08-2024

Moltes han estat les activitats programades per a aquesta Fira d’enguany. Algunes més reeixides que d’altres, com sempre passa, ha passat i passarà.

Hi ha hagut un espai expositiu al mig de la Fira (al carrer de l’1 d’Octubre) aprofitat per fer la seva exposició el col·lectiu dels artistes locals Mont Art; també hi ha hagut un Tast de Vins els dies 2 i 3 d’agost i un espai gastronòmic amb força varietat.

Les actuacions musicals han estat a càrrec de Pájaros mojados” (2 i 3 d’agost), Joan Tena (dia 3) i “Why Not” el dia 4. El V Concurs de Cuina de la Fira no es va celebrar perquè la gent no es va animar a inscriure’s. L’exposició “Origen” ja va merèixer un petit articlet a banda el dia 1, al nostre web. També el dia 1 hi va haver piscina gratuïta per als joves.

Tornant a l’esport-espectacle direm que es dugué a terme el veterà torneig de billar Fira de Mont-roig, organitzat pel Club de Billar local, amb bona acollida com sempre (2 i 3 d’agost, 44a edició). No hi podien faltar, tampoc, les tradicionals havaneres de la Fira. En aquest cas els músics foren “Nova Olla Barrejada” (2 d’agost).

També un espectacle làser show, com a novetat (2 d’agost). La Festa Jove va portar el grup Vizuri que es dedica a versionar cançons molt conegudes (2 d’agost). El dissabte d’Art, com tot l’estiu, va fer que alguns artistes locals obrissin casa seva per poder ser visitats pel públic tot passejant (03-08). La piscina municipal acollí Inflables per a gaudi dels més joves.

Concert a la pista d’estiu de l’orquestra Gira-sol (dissabte) que, essent de bona qualitat, no quallà com calia perquè la seva música es barrejava amb la de l’espai de gastronomia i la música de les diferents barraques. Suspens. A la nit, el ball ofert per dita orquestra ja anà millor (03-08). Recordar també el tradicional partit de futbol (en aquest cas de veterans) entre el C. At. Mont-roig i el Reus Deportiu, més Disco Dj organitzat pels Kintus 24.

De la trobada de Gegants i Grallers (organitzada per la Colla Gegantera i Grallera del Barri de Dalt, el diumenge 4 d’agost, la 39a), ja n’hem escrit, al nostre web de Ressò mont-rogenc (el 17 d’agost), un articlet. També el diumenge 4 d’agost el molt seguit correfoc dels Diables de Vandellòs pels carrers del poble i també la xaranga Bandsonats. Com a darrer acte parlaríem del teatre amb l’obra “Poliamor”.

A la foto preferent hi posem l’aparcament de cotxes de la Fira al barranc dels Set Ponts, obligats per la “temporal” (?) deixalleria municipal. Despropòsit.

Aquest seria el resum de la Fira de Mont-roig 2024, ben lluny i tan diferent de la primera edició del 1881 que en Baptista Nogués explicà tan bé a Ressò mont-rogenc.

.

.

.

Top