![](https://ressomont-rogenc.cat/wp-content/uploads/2020/11/logo-1-326x235.jpg)
… Sara Gairal Nogués
5-11-2020
Ingredients (per a 4 persones):
- 1 conill tallat a quarts
- 1 dl. de nata
- 1 litre de romesco
- 100 g de farina
- ¼ de litre d’oli de gira-sol
- sal
- pebre
Elaboració:
Abans de res, salpebrarem el conill, el passarem per la farina i el fregirem. Quan ja estigui fregit, el posarem en una cassola de fang i hi afegirem la salsa de romesco. Ho deixarem coure uns 40 minuts. Quan ja estigui cuit, hi abocarem la nata líquida i ho posarem a punt de sal i pebre. Després d’això, es remena una mica perquè tot es barregi. Ja estarà a punt per llepar-nos els dits.
(Ressò 55, pàg.41)
![](https://ressomont-rogenc.cat/wp-content/uploads/2020/11/xngbDGtsBpflj5WWnTnc5t_Dba-9YzWrSqlR9ApTS0XKBAWg2NDWA62TCbiIUZvok9qMhjiCnKdd63Bb5rRpFfH-vQa8OD_sYWyZ-MlhIJwJVmoL7EKRu-cODUxu4MIsBN_YxI.jpg)