Ets aquí
Inici > General > Col·laboracions > PER LLEPAR-SE ELS DITS (3) ESPAGUETIS A LA PIZZAIOLA

PER LLEPAR-SE ELS DITS (3) ESPAGUETIS A LA PIZZAIOLA

M. Pilar Just

15-03-2017

Ingredients:

  • 1 paquet d’espaguetis
  • 1 pot de tomàquet
  • 1 llauna d’anxoves
  • olives negres
  • tàperes
  • orenga
  • sajolida
  • pebre negre
  • 50 g de formatge rallat
  • sal
  • sucre

Elaboració:

En primer lloc, voldria dir que aquesta recepta és molt senzilla de fer i, generalment, a les persones que els agrada la pizza els encanta, donat que en té molt de gust.

Primerament, es bull la pasta i s’escorre. Es posa sota el raig de l’aixeta per esbandir-la i es torna a escórrer. Després es posa en un bol i se li fica un raig d’oli d’oliva i es deixa (aquesta operació es fa per evitar que la pasta s’apegui o resti apilotada).

En una paella a part, es fregeix el tomàquet juntament amb la sal, una cullerada de sucre, les herbes i un polset de pebre. Quan la salsa de tomàquet és quasi cuita s’hi posen les tàperes (per als qui els agradin) i les olives i anxoves, a trossets. Tot això es barreja amb la pasta i després s’hi posa el formatge rallat per sobre i ja estan els espaguetis a punt per menjar. Es poden servir freds o calents.

( Ressò 41, pàg. 37)

 

espaguetti a la Pizzaiola

Top